Κοιλιοκάκη > Γιατί ΟΧΙ η δική σας ιστορία;
Κοιλιοκάκη
Γενικές πληροφορίες
Μύθοι και Αλήθειες
Ιστορία της Νόσου
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Ανθρώπινες Ιστορίες
Γιατί ΟΧΙ η δική σας ιστορία;

Γιατί ΟΧΙ η δική σας ιστορία;

Γιατί να μην κάνετε τη δική σας ιστορία, περίπτωση μελέτης (Case Study) και να μας βοηθήσετε να παρουσιάσουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της νόσου κοιλιοκάκης;

 
Οι περιπτώσεις μελέτης αποτελούν απαραίτητο μέσο για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό, δείχνοντας πώς επιδρά η νόσος στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από τις διάφορες περιοχές της Ελλάδας και που έχουν πολύ διαφορετικές δραστηριότητες. 
Οι περιπτώσεις μελέτης είναι ιδιαίτερα σημαντικές όταν έρχεται η στιγμή να συνεργαστούμε με τα ΜΜΕ (έντυπος ή ηλεκτρονικά μέσα), καθώς τα τοπικά ΜΜΕ που αναζητούν άτομα για συνεντεύξεις από τη δική τους περιοχή.
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, προσφέροντας τη δική σας ιστορία ως περίπτωση μελέτης, παρακαλώ κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το έντυπο.  Αν μπορείτε, στείλτε μας επίσης μία πρόσφατη φωτογραφία σας. 

Κάνε τη δική σου ιστορία μία περίπτωση μελέτης

Έχετε μία ιστορία να μας διηγηθείτε για τη συνεχή προσπάθεια σας να τηρήσετε τη δίαιτα ελεύθερης γλουτένης πασχίζοντας να μην αλλάξετε τίποτα από τον τρόπο ζωής σας;
Έχετε ποτέ αρρωστήσει μετά από κάποιο γεύμα σε εστιατόριο, παρόλο που σας είχαν διαβεβαιώσει ότι το φαγητό δεν περιείχε γλουτένη;
Θέλετε να βοηθήσετε και άλλα άτομα, λέγοντας τη δική σας ιστορία για το πώς είναι να ζείτε με κοιλιοκάκη;
Αν ναι, τότε η Εταιρεία Νόσου Κοιλιοκάκης χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Είναι σημαντικό που διαθέτουμε περιπτώσεις μελέτης από όλη την Ελλάδα, καθώς και από άτομα όλων των ηλικιών.  Αν είστε διατεθειμένος/η να μιλήσετε στον τύπο σχετικά με της εμπειρίες σας για το πώς είναι να ζείτε ακολουθώντας τη δίαιτα ελεύθερης γλουτένης, θα θέλαμε να ακούσουμε την ιστορία σας-όσο πιο ασυνήθιστη, τόσο το καλύτερο!

Γιατί χρειαζόμαστε περιπτώσεις μελέτης;
Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν περιπτώσεις μελέτης, περιστατικά πραγματικών γεγονότων ως βάση για τα άρθρα τους και για χαρακτηριστικά συγκεκριμένων θεμάτων.
Στην περίπτωση της κοιλιοκάκης, συνήθως πρόκειται για μία συγκεκριμένη εμπειρία, για παράδειγμα από μία έξοδο σε εστιατόριο ή προβλήματα που αντιμετωπίσατε κατά τη διάγνωση της νόσου.

Η δυνατότητα να παρουσιάσουμε πραγματικές ιστορίες φυσικών προσώπων, όπως αυτή, ενισχύει την Εταιρεία Νόσου Κοιλιοκάκης στην εκστρατεία που επιθυμεί να πραγματοποιήσει για μία καλύτερη ενημέρωση και προβολή της νόσου και των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο αφού οι περιπτώσεις μελέτης πράγματι ξαναζωντανεύουν το ζήτημα.

Πρόσφατα, δημοσιογράφος από μία εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας ήθελε να γράψει για την κοιλιοκάκη αλλά δεν είχαμε περιπτώσεις μελέτης να του προσφέρουμε.  Η απάντηση του δημοσιογράφου ήταν η εξής:  «Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο άτομο, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα γράψουμε για κάποιο άλλο θέμα.  Η εφημερίδα δεν σκόπευε να αναφέρει τίποτα σχετικό με την κοιλιοκάκη, αν δεν υπήρχε η ενδιαφέρουσα οπτική να παρουσιαστούν ιστορίες ανθρώπων».
Για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατή ενέργεια και ευκαιρία ώστε να προωθήσουμε τις εκστρατείες που πραγματοποιούμε για εσάς, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τις εμπειρίες σας.

Τι πρέπει να κάνω;
Πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο περίπτωσης μελέτης με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και να το επιστρέψετε στη διεύθυνση info@koiliokaki.gr.  Αν μπορείτε, παρακαλώ στείλτε μας επίσης μία πρόσφατη φωτογραφία σας.
Η ιστορία σας, που μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί ως πηγή, τηρείται στο αρχείο.  Στην περίπτωση που η ιστορία σας χρησιμοποιηθεί, συνήθως μιλάτε για 20 περίπου λεπτά, με ένα δημοσιογράφο (συνήθως τηλεφωνικά) και εν συνεχεία σας ζητούν μία πρόσφατη φωτογραφία.
Από τη μεριά μας θα επικοινωνήσουμε εκ των προτέρων μαζί σας, ώστε να συζητήσουμε τι θα σας ζητήσουν και να σας βοηθήσουμε με τυχόν απορίες.

Sponsored by FINVENT       Developed by Awapai       Powered by FlexWeb