ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ

14-2-2012

Κατανοώντας τα προβλήματα που έχουν σήμερα όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων, η εταιρεία μας προσπαθεί συνέχεια να εντοπίσει οικονομικές λύσεις για τους πελάτες της. Η προσπάθειά μας συνοψίζεται στα εξής : Καλή αποτύπωση της ανάγκης του πελάτη και ανίχνευση της πιο οικονομικής λύσης. Η ευελιξία είναι το «κουμπί». Μερικές από τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε είναι :

  • Η αμοιβή μας για την αποθήκευση συνδέεται άμεσα με το χρόνο παραμονής. Μπορείτε να επιλέξετε όσο μικρά ή μεγάλα διαστήματα θέλετε, έχοντας κατά νου ότι όσο μεγαλώνει το διάστημα, τόσο «ελκυστικότερη» γίνεται η τιμή, αλλά από την άλλη πλευρά, αν ταχυκίνητα προιόντα τιμολογούνται για μεγάλα διαστήματα, προκύπτει σπατάλη. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε δραματικά το κόστος, αν διαχωρίσετε τα «ταχυκίνητα» από τα «αργοκίνητα» προϊόντα, κάνοντας χρήση «μικτής» τιμολογιακής πολιτικής.
  • Εφόσον υπάρχει σημαντικό αντικείμενο, μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν παροχές, με σημαντικότερη τη δωρεάν μεταφορά στην Αθήνα.
  • Η μηχανογράφησή μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα των αποθεμάτων σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Αγοράς και της Νομοθεσίας και να τοποθετείτε τις παραγγελίες σας «on – line».

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να καθορίσουμε λύσεις, που μπορεί να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο σας.


Created by Awapai    Powered by FlexWeb