ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ TUV ΤΗΣ 27-6-12 ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ISO 9001 & ISO 22000

28-6-12

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι χθες (27/6/12) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιθεώρηση των συστημάτων μας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000. Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια δικαίωση μετά από συνεχή προσπάθεια 12 ετών για την ουσιαστική εφαρμογή αυτών των συστημάτων. Η επιθεώρηση έγινε από έναν από τους πιο έγκυρους φορείς πιστοποίησης, που είναι η TUV HELLAS, θυγατρική της Γερμανικής TUV Nord.

 

Η φιλοσοφία μας σαν επιχείρηση είναι, ότι η ουσιαστική εφαρμογή των συστημάτων δημιουργεί στους πελάτες μας κάτι που λείπει πολύ στους καιρούς μας : ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Η ουσιαστική εφαρμογή των συστημάτων μας βοηθάει πάρα πολύ. Και η αναφορά της «ουσιαστικής» εφαρμογής κάνει τη διαφορά, διότι πολλοί εφαρμόζουν, αλλά ελάχιστοι ουσιαστικά. Η τελευταία λέξη είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και όλους τους Συνεργάτες μας, για τη συμπαράστασή τους στη διαρκή προσπάθειά μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα, ώστε να κρατηθούμε όσο γίνεται περισσότερο στη σημερινή συγκυρία.

 

Δείτε εδώ τα σημαντικά σημεία της αναφοράς της χθεσινής επιθεώρησης από τη TUV.


Created by Awapai    Powered by FlexWeb