Αθήνα, 18-11-15


Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

εκτιμούμε ότι η εταιρεία μας, χρόνια εξειδικευμένη σε έργα μεταφορτώσεων και προσωρινών εναποθέσεων, μπορεί να σας βοηθήσει. Η στρατηγική μας θέση σας βολεύει για τις εξής δραστηριότητες:

 

1. Μπορείτε να ξεφορτώνετε σε εμάς ομαδοποιημένα φορτία και να αποδεσμεύετε άμεσα τα φορτηγά σας. Εμείς θα αναλάβουμε να αποθηκεύσουμε τα προϊόντα όπως πρέπει (καταψύξεις - συντηρήσεις) και να τα παραδώσουμε στους τελικούς παραλήπτες Αθήνας, ακόμα και με δικά μας φορτηγά.

 

2. Μπορούμε να συγκεντρώνουμε τμηματικά φορτία από διάφορους αποστολείς, ακόμα και με δικά μας φορτηγά. Κατόπιν, εσείς μπορείτε να φορτώνετε τα φορτηγά σας με το συγκεντροποιημένο φορτίο και να ξεκινάτε άμεσα για τον προορισμό, χωρίς να χάνετε χρόνο για την περισυλλογή των τμηματικών φορτίων.

 

Για όλες αυτές τις δραστηριότητες έχουμε αναπτύξει συστήματα διαχείρισης, που σας επιτρέπουν ανά πάσα στιγμή να βλέπετε on - line τι υπάρχει στα Ψυγεία. Επίσης, στο τέλος κάθε συνδιαλλαγής (παραλαβή ή παράδοση) παίρνετε ηλεκτρονική ειδοποίηση (δελτίο εισαγωγής ή αποστολής), καθώς και σκαναρισμένα όλα τα σχετικά φορτωτικά έγγραφα του αποστολέα. Τέλος, στο τέλος κάθε ημέρας παίρνετε ηλεκτρονική συγκεντρωτική κατάσταση συνδιαλλαγών ημέρας. Έτσι, πιστεύουμε ότι έχετε ένα χρήσιμο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας απόδοση.

 

Οι υποδομές μας είναι στην αιχμή της τεχνολογίας (αυτόματες ράμπες φορτώσεων, διαθέσιμα ηλεκτρικά παλετοφόρα, ψυχόμενη ράμπα). Τα κοστολόγιά μας είναι πολύ προσεγμένα και προσαρμοσμένα στην εποχή μας, ενώ τα ωράρια μας εντελώς ευέλικτα, ακόμα και Σαββατοκύριακα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα μας www.alaskanet.gr. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-4812081 ή στο info@alaskanet.gr ή στο κινητό 6946-334922 (Τάσος Χαριτωνίδης).

 

Eίμαι προσωπικά στη διάθεσή σας για πρόσθετες διευκρινίσεις.

 

Με εκτίμηση

Τ. Χαριτωνίδης

Βοηθός Λειτουργίας

6946-334922

www.alaskanet.gr


Created by Awapai    Powered by FlexWeb